Optyk Okulista Bydgoszcz Okulary Soczewki Optometrysta Szkła Kontaktowe w Bydgoszczy promocja Darmowe Badania Wzroku Salon Optyczny Optycy Bydgoszcz Okuliści Optometryści niedziela zakład okulistyczny salony optometryczne gabinety optometryczne salon optometryczny tanie NFZ Bydgoszcz soczewki kontaktowe gabinet optometrystyczny optometrysta Bydgoszcz 24h za darmowe promocje jaskra godziny otwarcia salony okulistyczne zakład optyczny salon optometrystyczny prywatnie darmowe optycy Bydgoszcz tanio oprawki okularowe gabinety okulistyczne zakłady optometrystyczne sobota gabinet optometryczny optometryści salon optyczny okulary z dojazdem do domu gabinet optyczny gabinety optometrystyczne gabinet okulistyczny sklepy okulistyczne szkła kontaktowe sklepy optometryczne okulary Bydgoszcz badanie wzroku w domu centrum sklep z oklarami śródmieście okuliści Bydgoszcz ulica Gdańska sklep okulistyczny optyk Bydgoszcz sklep optometryczny najtaniej zakład optometrystyczny salon okulistyczny salony optyczne gabinety optyczne zakłady okulistyczne salony optometrystyczne sklep optometrystyczny zakłady optyczne sklep optyczny zakłady optometryczne sklepy optyczne okulista Bydgoszcz sklepy optometrystyczne

Optyk i opinia

Rated 5,0 out of 5
4 kwietnia 2021

Niewielka Cena Za Okulary Bardzo Dobrej Jakości Jednocześnie Duży Wybór Okularów Optycznych, Przeciwsłonecznych. Często Się Ukazują Nowe Modele Okularów I Oprawek. Polecam Bardzo Clear View ?

Kacper L.

Dobra Jakość

Rated 5,0 out of 5
20 marca 2021

Dobre, dokładnie badania wzroku.

Łukasz S.

Polecam

Rated 5,0 out of 5
12 marca 2021

Polecam Clear View

Franek K.

Przyjemna obsługa.

Rated 5,0 out of 5
2 marca 2021

Bardzo Dobra oferta na okulary.

Przemek S.

Clear View Bydgoszcz

Rated 5,0 out of 5
12 lutego 2021

Dobra Obsługa, Polecam

Henry F.

Obsługa

Rated 5,0 out of 5
2 lutego 2021

Najlepszy optyk w którym kiedy kolwiek byłem. Polecam

Grzegorz P.

Opinia

Rated 5,0 out of 5
2 lutego 2021

Bardzo dobre wykonanie, dobre okulary ze stylem dobranym idealnie dla mnie, Polecam

Oskar M.

Polecam

Rated 5,0 out of 5
1 lutego 2021

Bardzo szczegółowe badanie wzorku, ponadto otrzymałem wskazówki jak zadbać o oczy

Olivier F.

Optyk niesamowity.

Rated 5,0 out of 5
2 grudnia 2020

Dużo ofert a taka niska cena, szybka obsługa w najlepszej jakości, zapraszam innych 😉

Agnieszka M.

Wizyta w Domu

Rated 5,0 out of 5
29 listopada 2020

Szybko przyjechali z profesjonalnym sprzętem optycznym, wykonali badanie wzroku i dobrali odpowiednie soczewki do moich okularów.

Marcel B.

Jędrzej L.

Rated 5,0 out of 5
15 października 2020

Zawsze zastanawiałem się „Gdzie leży PRL?”, „Czy Afryka to kontynent?” oraz „Jaki optyk jest najlepszy?”. Na 2 pierwsze pytania nie znam jeszcze odpowiedzi, ale znam odpowiedź na ostatnie. Po wizycie w Clear View stwierdzam, że to najlepszy optyk!

Jędrzej L.

Clear View W Bydgoszczy

Rated 5,0 out of 5
2 sierpnia 2020

Dobre wytrzymałe okulary, polecam.

Rafał L.

Szybka obsługa.

Rated 5,0 out of 5
25 czerwca 2020

Wykonane z precyzją dokładnie soczewki spełniają moje wymagania. Zapraszam innych

Anita K.

Optyk Clear View

Rated 5,0 out of 5
6 czerwca 2020

Na początku zastanawiałam się, czemu badanie wzroku było jeszcze nie zrobione, jednak optycy szybko przybyli pod wskazany adres i wykonali zamówione badanie. Polecam!

Grażyna S.

Optyk w Bydgoszczy

Rated 5,0 out of 5
31 maja 2020

Optyk Okulista Bydgoszcz Clear View – mogę serdecznie polecić każdemu!

Kazimierz W.

Optyk

Rated 5,0 out of 5
24 maja 2020

Najlepsza obsługa! Przybyłam do optyka i zbadałam wzrok wcześniej sprawdziwszy lokalizację i przeczytawszy opinię, Mówiąc kolokwialnie ten optyk jest mega fajny! W poczekalni były pyszne cukierki! Polecam każdemu

Marzena K.

Okulary dobrej jakości

Rated 5,0 out of 5
12 maja 2020

Kupiłam mojemu synowy okulary 2 lata temu i do teraz trzymają się wyśmienicie. Polecam bardzo.

Katarzyna G.

Super Oferty

Rated 5,0 out of 5
14 marca 2020

Ogrom Oprawek Do Okularów Do Wyboru. Bardzo Kulturalna Obsługa I Szybko Rozwiązują Problem. Dobrano Dla Mnie Odpowiednie Szkiełka Wraz Z Modnymi Oprawkami. Bardzo Polecam

Marcin K.

Wizyta w domu

Rated 5,0 out of 5
20 lutego 2020

Na początku myślałem, że optyk nie odpowiada na moje maile, jednak okazało się, że to tak naprawdę ja miałem zapchaną skrzynkę mailową. Po skontaktowaniu udało mi się szybko zamówić profesjonalną wizytę domową. Polecam serdecznie!

Arkadiusz K.

Polecam

Rated 5,0 out of 5
12 lutego 2020

Profesjonalnie i do rzeczy, wysoka jakość usług oraz duży wybór szkieł.

Bartek

Optyk Clear View

Rated 5,0 out of 5
6 stycznia 2020

Salon Wykonuje Wszystko Z Głową. Widać, Że Pracownicy Znają Się Na Rzeczy I Mają Doświadczenie. Poleciłabym Wszystkim’ Ceniącym Sobie Jakość Usług I Dobre Podejście Do Klienta.

Marzena R.

Super.

Rated 5,0 out of 5
30 lipca 2019

W bezpieczny sposób sprawdzili mi wzrok, dali odpowiednie soczewki dla mnie i mojej rodziny. Polecam i zapraszam.

Hanna P.

Oprawki

Rated 5,0 out of 5
15 listopada 2018

Mają duży wybór oprawek i są odpowiedzialni w doradzaniu klientowi.

Zdecydowanie najlepsi w Bydgoszczy!

Marzena F.

Dobra Obsługa

Rated 5,0 out of 5
12 maja 2018

Naprawdę profesjonalne podejście do klienta, duży wybór oprawek i szkieł, obsługa na najwyższym poziomie! Szczerze polecam.

Stefan S.

Optyk

Rated 5,0 out of 5
2 maja 2015

Miejsce godne polecenia każdemu. Od ponad roku korzystam z ich usług i za każdym razem byli pod ręką. Uprzejma i pomocna obsługa, Pozdrawiam.

Janna F.

Okulary

Rated 5,0 out of 5
1 listopada 2014

Nowe okulary wspaniałe! Polecamy

Alicja J.

Polecam

Rated 5,0 out of 5
4 maja 2014

Polecam

Patryk W.

Wyśmienity Optyk

Rated 5,0 out of 5
4 marca 2014

Serdecznie polecam

Julia S.

Clear View i moja opinia

Rated 5,0 out of 5
12 stycznia 2014

Jestem stałą klienta. Za każdym razem możemy liczyć na profesjonalną pomoc w zakresie doboru oprawek i naprawy regularnie uszkadzanych przez syna okularów.

Zuzia D.

Opinia

Rated 5,0 out of 5
2 listopada 2013

Jestem bardzo zadowolona z badania w domu, dziękuję

Kasia R.